Femeia care s-a aruncat de pe bloc

Ea s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje ținând în brațe cei doi copii un băiat de 2 ani și o fetiță de 6 ani. 1 hour agoFemeia de 33 de ani care s-a aruncat marți 3 mai de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească.


Pin On Site

Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care.

. Era joi dimineață în jurul orei șapte. Femeia ar fi vrut să se sinucidă şi s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje cu cei doi copii în braţe. Iuliana avea 33 de ani și era absolventă a Facultăţii de Psihologie a Universităţii.

18 hours agoLa începutul lunii ianuarie un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc din Râmnicu Vâlcea împreună cu fiul său pe care îl ţinea în braţe. Divorțată femeia a încercat o relaţie cu un alt bărbat însă. Cine era femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe.

Apar noi informații în cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din. 21 hours agoFemeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. Este de părere că de vină ar putea fi niște probleme.

Cine era femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. De ce ar fi ales să se sinucidă. Femeia ar fi suferit de.

Femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani era o tânără de 33 de ani frumoasă și care părea. Cei doi deciseseră recent însă să se împace. O femeie de 32 de ani a șocat prin gestul ei întreaga Românie.

Tragedie la Timișoara marți dimineață. Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care. 22 hours agoFOTO Cine este Iulia femeia de 32 de ani care s-a aruncat împreună cu cei doi copii de pe un bloc din Timișoara.

Caz extrem în Timișoara. Ea este femeia care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara cu cei doi copilași. Este de părere că de vină ar putea fi niște probleme.

Elena Ionescu venise la blocul unde făcea. 23 hours agoFemeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care. O mamă în vârstă de 33.

23 hours agoFemeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care. 19 hours agoFemeia avea 32 de ani și divorțase de tatăl copiilor. 18 hours agoFemeia de 33 de ani care s-a aruncat marți 3 mai de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească.

De ce ar fi ales să se sinucidă. Cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc. Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care.

Urma să se recăsătorească cu tatăl lor. 1 day agoUPDATE Tatăl copiilor are 36 de ani şi a aflat de tragedie în Austria acolo unde era plecat la muncăAcesta urma să revină în ţară pentru a se recăsători cu femeia de care a. Toți trei au murit.

Sinucigașa i-a trimis pe salvatori în anchetă. A comis gestul cumplit în drum spre grădiniță. Iuliana avea 33 de ani și era absolventă a Facultăţii de Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara însă nu profesa ca psiholog.

Ce cred psihologii despre femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. 16 hours agoCe cred psihologii despre femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Tânăra mamă absolventă de psihologie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani și o fată de 6 ani.

2 hours agoO mamă şi cei doi copii ai ei au murit în Timișoara. Femeia s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje cu cei doi copii în braţe. Femeia de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu copiii ei un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care.


O Femeie S 45 A Aruncat De La Etaj Ca Să Scape Din Flăcări Multi Story Building Building Structures


Pin By Bibi On Funny Funny Texts Funny Images Vape Memes


Pin On Ultimele știri


Pin By Bibi On Funny Funny Texts Funny Images Vape Memes


Femeia Care S A Aruncat De La Etajul 7 A Murit Aceasta Le A Trimis Părinților Un Mesaj Prin Care Iși Justifica Gestul Său Car


Pin On Site


Pin By Ramona Vladaianu On Glume Si Citate Hazlii Romanești Really Funny Stupid Funny Memes Funny Jockes


șoferi Beți și Drogați Prinși De Polițiștii Rutieri Constănțeni In Minivacanța De Rusalii Backpacks Bags


Pin On News Buzau

You have just read the article entitled Femeia care s-a aruncat de pe bloc. You can also bookmark this page with the URL : https://livinaalifwanse.blogspot.com/2022/05/femeia-care-s-aruncat-de-pe-bloc.html

0 Response to "Femeia care s-a aruncat de pe bloc"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel