Laura Cosoi

Laura Cosoi este împreună cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean de cinci ani și au două fetițe superbe. 868311 likes 26878 talking about this.


Laura Cosoi In Dana Budeanu Dress Fashion Dresses Flapper Dress

Fanii vedetei au fost foarte încântați după ce au văzut ultima poză de pe rețelele de socializare ale acesteia.

. Laura Cosoi is a Romanian film and theater actressShe was born on January 2 1982 in Iasi Romania. Ieri 23 iunie 2022 artista a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său Cosmin Curticăpean. Vedeta și soțul ei Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii și se simt cu adevărat binecuvântați că familia lor s-a mărit.

Laura Cosoi is a Romanian film and theater actressShe was born on January 2 1982 in Iasi Romania. 1 day agoLaura Cosoi tocmai a dat naștere unei fetițe minunate pe nume Lara. Actress Blogger AuthorYoutube Gourmand World CookBook Best TV Chef Book Europe ELLE BEST STAR BLOG Rita Vera.

Cosoi is a big fan of keeping the personal information away from the press so there is nothing available about the siblings too. Ea și partenerul ei de viață Cosmin Curticăpean și-au dorit extrem de mult acest copil iar vestea că a venit pe lume a bucurat acum pe toată lumea. Laura Ana Cosoi was born on 2nd January 1982 in Romania.

The name of her parents is not known to the general media. Înainte să devină blondina cuminte care postează pe blog reţete de prăjituri şi ţinute trendy Laura Cosoi a avut o perioadă în care promova o cu totul altă imagine. Laura Cosoi o frumoasă poveste de dragoste alături de afacerist.

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut pe platourile Dansez pentru tine la PRO TV. Blondul ei era mai intens machiajul mai strident iar hainele pe care le purta erau mai îndrăzneţe. Vedeta este cea mai fericită mămică din lume după ce astăzi a născut-o pe cea de-a treia fetiță.

Fosta iubită a lui Smiley a devenit mamă pentru a treia oară astăzi 23 iunie 2022. 40 born 2 January 1982 Country of origin. Actrița în vârstă de 40 de ani a.

Laura Cosoi - Ochii mei albastri mi-au deschis toate usile 20 mai 2010 Alice Nastase Buciuta Revista Tango. Iată că la doar 24 de ore după ce a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică blondina s-a pozat din clinica unde este internată iar cu această ocazie fanii au avut ocazia să vadă cum arată după ce a. 9 hours agoLaura Cosoi a dat naștere în urmă cu câteva zile celei de-a treia fiice o copilă minunată pe nume Lara.

Rita în vârstă de 2 ani și Vera bebelușul celor doi în vârstă de două luni. 2 days agoLaura Cosoi a anunțat pe contul ei de Instagram că a născut cea de-a treia fetiță. După două nașteri reușite în urma cărora a adus pe lume două fetițe minunate Laura.

We will update the data as soon as it is on the media. Laura Cosoi este absolventă a Facultăţii de Filosofie din Iaşi secţia de Asistenţă Socială. Till then stay tuned.

Deși se cunoșteau de multă vreme Laura Cosoi și Cosmin au făcut primul pas în 2012 când blodina și bărbatul au început o relație. 4 hours agoLaura Cosoi a apărut doar la terasa spitalului și le-a făcut cu mâna soțului și fiicelor care erau ținute în brațe de tăticul lor. He graduated from the Faculty of Philosophy-Social Work Alexandru Ion Cuza University in IasiIn 2002 she plays first role in the TV series La Bloc.

La fel ca pictorialul pe care l-a realizat în Playboy în anul 2006. Pentru mine este foarte important ca Andrei sa ma redescopere 30 noiembrie 2011 Corina Stoica Revista Tango. Are o înălţime de 168 m şi un trup de invidiat.

Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015. N-aș putea renunța niciodată la dans 29 mai 2011 Oana Botezatu Adevărul. Potrivit sursei citate actrița însă suferea după relația de cinci ani pe care o avusese cu Smiley de la care ar fi așteptat.

She is available on Instagram. Mulțumim Doamne este mesajul postat de Laura Cosoi. He graduated from the Faculty of Philosophy-Social Work Alexandru Ion Cuza University in IasiIn 2002 she plays first role in the TV series La BlocOther notable roles in films Cu un pas înainte 2007Aniela 2009 Cel Ales 2015 Play on the stage of the theaters.

Laura Cosoi is a popular actress and model born on 2nd January 1982 in Romania. She is widely recognized for featuring in numerous films TV and theater performances. She made her debut in the film as Adina in the TV series La Bloc.

Deși momentul nașterii nu e unul ușor se pare că vedeta și-a revenit imediat și are din nou zâmbetul pe buze. Actrița încă se recuperează după ce a adus-o pe lume pe micuță iar azi a avut parte de o supriză ca-n filmele de Hollywood de la soțul ei Cosmin Curticăpean. Cei doi au format un cuplu timp de șapte ani și toată lumea era convinsă că se vor căsători.

2 days agoLaura Cosoi nu-și mai încape în piele de bucurie. 2 days agoLaura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică o copilă sănătoasă pe nume Lara. 2013-2021 lauracosoiro Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este permisa doar cu specificarea sursei.

Vedeta a postat o fotografie cu mâna micuței spunând și ce nume va purta aceasta. Laura Ana Cosoi Age. Câtă iubire a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii.

Between 2007 and 2008 he appeared in the TV series Cu un pas inainte as Mara Soare. A făcut furori după apariţia nud într-o revistă destinată bărbaţilor în România. 1 day agoL aura Cosoi le-a dezvăluit fanilor cum arată la doar o zi după ce a născut.

2 days agoLaura Cosoi 40 de ani a dat vestea cea mare. Despite a hectic schedule Laura makes time for her beloved fans on social media platforms. Imaginea este de-a dreptul impresionantă și demonstrează cum dragostea față de nou-născuta Lara face familia și mai puternică.

Doar că artistul voia să rămână burlac mult timp ceea ce nu i.


Pin On Beauty Department


Dana Budeanu Laura Cosoi Page 2 Fashion Outfits My Style


Fashion Beauty Laura Cosoi Page 11 Fashion Fashion Beauty Beauty


Laura Cosoi Net Worth Height Wiki Age Bio Laura Actresses Net Worth


Time For Some More Pictures With Laura Cosoi Inspired By Brigitte Bardot In The Teddy Slim Bodysuit Summer Women Summer Casual


Laura Cosoi Dresses Trendy Outfits Star Fashion


Laura Cosoi Romanian Actress Star Fashion Actresses Style


Pin On Starshiners X Laura Cosoi


Laura Cosoi Body Career Husband Net Worth Fashion Laura Net Worth


Romanian Actress Laura Cosoi


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Hollywood Model Romanian Women Women


Laura Cosoi Stile Di Moda Attrezzatura Abiti


Pin On Press


Pin On Romania


Pin On Celebrity Look Alike


Romanian Designer Stephan Pelger Romanian Actress Laura Cosoi Glam Dresses Star Fashion Fashion


Laura Cosoi Fashion Women Winter Collection


Laura Cosoi Viva Fashion Skirts Long Sleeve Blouse


Laura Cosoi Beauty Fashion Sexy Girls

You have just read the article entitled Laura Cosoi. You can also bookmark this page with the URL : https://livinaalifwanse.blogspot.com/2022/06/laura-cosoi.html

0 Response to "Laura Cosoi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel